Estrada

PROSLAVILI 44. GODIŠNJICU BRAKA, OVO JE SUPRUGA ŽELJKA SAMRDŽIĆA: Objavio njenu sliku, evo kako izgleda njegova MAJA

Željko Samardžić slavi 44. godišnjicu ljubavi i zajedničkog života sa ženom Majom, a evo koja je tajna njihovog sretnog braka.

Željko Samardžić - Telegraf.rs

Deseti oktobar je divan dan u domu Željka Samardžića, jer tada on i njegov supruga Maja slave godišnjicu braka.

Popularni pjevač je danas odlučio da lijepi datum obilježi i posebnom objavom na svom Instagram profilu.

“Maja i ja danas slavimo 44 godine zajedničkog života. 10.10.1977. a kao da je bilo juče… “, napisao je Željko uz divnu sliku sa suprugom i ogromnim buketom cvijeća.

O tome kako održavaju ljubav i sreću u braku, pjevač je svojevremeno opisao kao posebnu čaroliju, a za nju je, prije svega, zaslužna njegova supruga.

“Poneka lijepa riječ, osmijeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvjetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vrijedi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još pokoja moja pjesma i eto vam recepta za sretan brak.

Važno mi je da ženi vidim osmijeh na licu. Zasluga za odgoj djece prije svega pripada mojoj supruzi. Ona je stub naše porodice”, kazao je Željko za Kurir.

Maja i Željko imaju tri kćerke, a zajednički su podnijeli i tešku tragediju kada su izgubili sinčića koji je tek bio beba.

“Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvijek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali prije svega ljubavi i razumjevanju, od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina”, rekao je jednom prilikom za Story pjevač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh