Estrada

Urnebesan video na TikTok-u: Ko je mogao da sanja? Jeca i Ceca u ZVEZDAMA GRANDA

Snimak na kom su Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović zajedno na snimanju emisije ,,Zvezde Granda” postao je viralan na društvenim mrežama!

Muzičko takmičenje ,,Zvezde Granda” jedan je od zahtevnijih projekata, koji uvek iznedri nove talentne, pa je tako ova sezona počela promenama koje su šokirale region.

Naime, pevačica Jelena Karleuša napustila je svoju stolicu stručnog žirija, a umesto nej, došla je njena ljuta rivalka i koleginica Svetlana Ceca Ražnatović. Iako su mnogi mislili da će ovim potezom emisija ,,Zvezde Granda” izgubiti gledanost i da će Ražnatovićka biti mlaka sa svojim komentarima, njeni okršaji kako sa stručnim žirijem, tako i britak jezik usmeren prema kandidatima se nedeljama unazad komentarišu.

Međutim, na TikTok društvenoj mreži pojavio se snimak na kom su fanovi montirali Cecu i Jecu na istom mestu. Urnebesan video postao je viralan, a namontirani kadrovi nasmejali su sve korisnike pomenute društvene mreže.

@oggytok

Jeca i Ceca ?##zvezdegranda ##cecaraznatovic ##jelenakarleusa ##tiktokserbia??

♬ original sound – Ognjen Topalović

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša na sudu!
U martu ove godine Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović našle su se na sudu, a ekipa portala Republika.rs donela je tada sveže informacije, koje su sve šokirale. Naime, Ceca je tužila Karleušu, a njih dve su se našle u Prvom osnovnom sudu, gde se suđenje nije održalo do kraja. Kako smo saznali, Karleuša je tražila izuzeće sudije sa suđenja, zbog čega se slučaj odložio za naredni put.

Ceca je vidno raspoložena napustila sud, prijatno proćaskala sa predstavnicima sedme sile, dok je Karleuša besna i revoltirana proletela pored fotoreportera, gde se moglo i naslutiti kakav je ishod nakon suđenja bio, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh