Estrada

RASKINULI TEODORA I NINO, KRAJ VELIKE LJUBAVI: Evo šta se desilo, JEDNIM POTEZOM RAZOČARALI

Niko nije ni slutio da postoje bilo kakvi problemi u vezi.

Teodora Džehverović - Instagram

Teodora Džehverović već neko vrijeme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a nedavno su stavili svoju ljubav na test, kada su se opredijelili da budu u vezi na daljinu. Ipak, sudeći po komentarima na Instagramu, ali i slikama koje su “nestale” sa društvene mreže, sve sugeriše na to da su Nino i Teodora čini se, riješili da stave pauzu na svoju vezu.

Naime, Popularni košarkaš obrisao je skoro sve zajedničke fotografije sa poznatom pjevačicom što je iznenadilo mnoge, nakon čega je isto uradila i Teodora.

Pjevačica je prije izvjesnog vremena pričala da uživa u ljubavi sa košarkašem, a još se nije oglašavala povodom slika koje je obrisala sa društvene mreže kao i šta je prethodilo ovakvom njihovom iznenadnom potezu, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh