Estrada

Lukas odustao od dueta sa Severinom zbog njene izjave o Srebrenici: Malo se zanijela!

Aca Lukas (52) odustao je od dueta sa Severinom Vučković (49) zbog njene izjave na temu Srebrenice.

Severina Kojić - ATV

Ja kao pevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na noje nastupe u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno. Želim joj svu sreću, ali sa njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu – poručio je Lukas.

Podsjetimo, sve je počelo time što je Severina potvrdila da je odustala od šoua koji je trebalo da ima na TV Una iz Banjaluke, čiji je suvlasnik Igor Dodik, sin srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Šta je Severina izjavila:

U objašnjenju zbog čega je odustala od saradnje, pjevačica je za Večernji izjavila:

– Imali smo vrlo ugodne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ”Dodikovoj televiziji”, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se ispostavilo da je zaista riječ o partnerstvu s porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh