Estrada

Članovi benda “Maneskin” skinuli se do gole kože, pokupili preko milion i po lajkova

Damiano i ostali članovi benda strateška mjesta pokrili su zvjezdicama

Maneskin - Screenshot

Ovogodišnji pobjednici Eurosonga, italijanski bend “Maneskin”, počastili su svoje fanove fotografijama na kojima svi članovi benda poziraju potpuno goli.

Mnogi pratioci uvjereni su kako će se upravo jedna od ovih fotografija pojaviti na naslovnici njihovog novog albuma.

Damiano i ostali članovi benda strateška mjesta pokrili su zvjezdicama, a njihova objava pokupila je preko milion i po lajkova.

“Kraljevi i kraljica”, “Tako sam ljubomoran na Viktoriju”, “Sve bih dala da sam na njenom mjestu”, “Moj Bože”, “Ne znam kako ću se oporaviti od ovoga”, “Najzgodniji bend na svijetu”, “Treba mi zraka”, samo su neki od komentara.

Inače, frontmen benda Damiano poznat je po objavljivanju golišavih fotografija, a nedavno se i basistica Viktoria De Anđelis (Victoria De Angelis) u Parizu na bini pojavila u toplesu. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh