Estrada

SVE ŠTO SMO MISLILI NIJE TAČNO! Aleksandra Prijović o Breninom životu – Ovo je PRAVA ISTINA!

Lepa Brena jedna je od najvećih balkanskih zvezda, ali kakva je kad se zatvore vrata njenog doma, najbolje zna njena porodica.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena - Screenshot

Aleksandra Prijović, koja je udata za Filipa Živojinovića, sina Breninog supruga Bobe, otkriva nam detalje kojima se ni ona nije nadala!

Pevačica priznaje da je nekada i sama razmišljala o Breni kao o nedostižnoj zvezdi čiji je život obavijen glamurom.

Međutim, kada je postala deo porodice Živojinović, shvatila je kakva je Brena u zapravo.

– Ja sam zamišljala da je to život iz filmova, ona je bila najveća zvezda na ovim prostorima, pa sam uvek mislila da ona živi životom koji je nama nepojmljiv i izvanredan, a ona je jedna najnormalnija žena, kao i moja majka – istakla je Aleksandra, a onda je dodala i to kakva je ona kada se kamere isključe.

– Ja sam kao i svaka druga devojka, jedina razlika je u tome što se zbog prirode posla pojavljujem u medijima, snimam emisije, spotove, imam nastupe i zbog toga sam poznata široj javnosti. Van kamera i medija moj privatni život se ne razlikuje od života većine žena. Posvećena sam kući, mužu i sinu i susrećem se sa problemima kao i većina ljudi – rekla je pjsrbijadanas.evačica, prenosi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh