Estrada

PRESELILA U AMERIKU! Kćerka Šabana Šaulića mikrofon zamijenila reketom!

Prije samo nekoliko mjeseci, kćerka Šabana Šaulića je odlučila sa suprugom Bojanom i kćerkom Emom da se preseli u Ameriku, zbog, kako je rekla novog posla njenog muža

Ilda Šaulić - Screenshot

Ilda je uspjela da spoji lijepo i korisno. Ona je dugi niz godina trenirala tenis, ali ga je ostavila po strani zbog svoje pjevačke karijere, ali sada je riješila da uhvati reket u svoje ruke i vrati se svojoj ljubavi, bijelom sportu. Kćerka Šabana će u Americi držati ćasove tenisa djeci. Po prvi put je progovorila o svojoj karijeri, ali i o tome gdje živi.

– Što se profesionalnog tenisa tiče, moja aktivna sportska karijera odavno je završena. Igrala sam rekreativno u Beogradu, ali rijetko, najčešće na humanitarnim turnirima. Ovo što sam sada preko okeana ostvarila, vezano je za mog supruga koji godinama u Americi živi i radi – bavi se sportom, odnosno fudbalom. On ima svoje škole fudbala duže od dvadeset godina. Kada smo planirali da ostanemo duže u Americi, rekla sam mu da bi bilo lijepo da i ja počnem da se bavim djecom. To mi je bila želja – da radim s mališanima – ispričala je Ilda i dodala:

– Ranije sam čak razmišljala o tome da otvorim vrtić, a onda se njemu rodila deja da spojim uživanje u radu s decom sa znanjem koje imam. Rekao mi je, budući da sam dugo trenirala, da bi bilo lijepo da probam trenerski posao s mališanima i da vidim kako će mi to ići. Spontano smo došli na ideju, a bilo je ljepše i bolje nego što sam očekivala. To je zaista prošlo odlično, čak su se neki teniski kampovi obnavljali jer su deca bila veoma zadovoljna. Taj posao ću nastaviti i u decembru, kada se budem vratila u Ameriku, prije svega zbog djjece koja su bila zadovoljna znanjem koje sam im prenijela. Meni je ovo bilo lijepo iskustvo, poslije svih godina koje sam provela u sportu, da prenosim znanje i učim mališane igri. Jedva čekam da nastavim s tim poslom – spričala je Ilda.

Pjevačica je priznala za „Story“ da im odluka o tome da se presele nije prošla bez toga da riješe važne životne stavke.

– Žena koja nam čuva Emu u Beogradu, njena dadilja, bila je s nama u Americi, tako da je naša nasljednica bila zbrinuta. To je bila prva stavka kada smo odlazili i planirali posao tamo – da neko mora da ide s nama. Lijepo nam je bilo to što je moja mama bila s nama prve tri nedelje, pa smo uživali. Ona se uželjela da ide u Ameriku, tako da je sve ispalo savršeno – ispričala je pjevačica. prenosi Expresstabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh