Estrada

PALO POMIRENJE ANE KORAĆ I DAVIDA DRAGOJEVIĆA – PONOVO ZAJEDNO? Isplivale fotke BIVŠIH VJERENIKA, ODAO IH JEDAN DETALJ?

Juče je Marko Miljković proslavio 38. rođendan, a slavlju su prisustvovale brojne zvanice, od kojih su mnoge poznate javnosti.

Ana Korać i David Dragojević - Screenshot

Luna mu je priredila gala proslavu, a djelić atmosfere podijelili su sa fanovima na društvenoj mreži Instagram, piše “Novi“.

Mnogima je zapalo za oko detalj a koji se pojavio na Instagram storijima Lune Đogani, a to je da su bivši vjerenici Ana Korać i David Dragojević bili među gostima.

Ovaj bivši rijaliti par, stekao je mnoge fanove, uprkos tome što je David prevario svoju vjerenicu sa Koraćevom. Oni su često pričali i pokazivali kako uživaju u ljubavi, a onda su šokirali izjavom da su raskinuli.

Juče su opet viđeni zajedno, na Miljkovićevom rođendanu, i mada se u jednom trenutku vidi da ne sjede za istim stolom, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo šta se desilo u nastavku večeri.

Da li će uskoro fanovima objaviti lijepe vijesti, ostaje nam da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh