Estrada

Futa je loše: Progovorila kuma Marine Tucaković i otkrila šta se tačno dogodilo na ispraćaju!

Sahranu Marine Tucaković obilježio skandal koji je izazvao njen sin Milan Laća Radulović, kada je sa iste, navodno udaljio, majčine dugogodišnje prijatelje Svetlanu Cecu Ražnatović, Sašu Matića i Milana Kalinića.

Marina Tucaković - Pink

Marijana Petrović, kuma preminule Tucakovićeve, ovim povodom oglasila se za Kurir i otkrila šta se tog dana desilo na Novom groblju u Beogradu.

– Što se tiče sahrane i skandala, priča je malo naduvana. Ništa od toga nije bilo baš tako kao što se piše u medijima. Ništa od svega toga što se piše ja nisam ni vidjela ni čula, a stajala sam odmah pored Fute. Nije se dogodilo ništa, a da je neko od nas primijetio – započela je za Kurir Marinina kuma Marijana razgovor, pa dodala:

– Koliko ja znam, Laća nikoga nije izbacio sa sahrane. Tamo gdje smo mi stajali bilo je užasno malo mjesta i mislim da je on samo rekao, da kada se mi pomjerimo oni priđu. Ja ništa nisam vidjela, a bila sam od 10 ujutru pa do kraja pored Fute. Još jednom kažem, kako sam čula, nije ih otjerao. Pogotovo Saši Matiću ništa nije rekao. Saša Matić je normalno došao, izjavio saučešće, sve je bilo u redu – istakla je Marijana.

Petrovićeva je u svakodnevnom kontaktu s porodicom pokojne prijateljice. Ona navodi da su odnosi između sina i oca u najboljem redu, iako su se pojavile informacije da je Futa zamjerio Laći što je mamine saradnike udaljio sa sahrane.

– Čujem se redovno sa Futom i Laćom. Bila sam ponovo na groblju. Futa je fizički bio baš loše, sada se oporavlja, malo je bolje. Ne znam kako da vam opišem njegovu tugu. Nije tačno da se Futa naljutio na Laću zbog naslova i incidenta. Ništa od toga nije tačno, vjerujte mi. Sve je normalno koliko može da bude, trude se da nastave život dalje – zaključila je Marinina kuma Marijana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh