Estrada

Degutantan potez Jelene Karleuše nakon sahrane Marine Tucaković: SLUČAJNO ILI NAMJERNO?

Hitmejkerka Marina Tucaković, koja je preminula nakon duže i teške bolesti, sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, pored svog sina Miloša Radulovića po njenoj želji.

Jelena Karleuša - Screenshot

Posljednjem pozdravu neprevaziđenom tekstopiscu i vlasniku brojnih hitova prisustvovala je porodica i najuži krug prijatelja, među kojima su bili Željko Joksimović, Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Oliver Mandić, Jelena i Žika iz “Zane”, Damir Handanović i Danijel Pavlović.

Ispraćaj Tucakovićeve na vječni počinak propratio je skandal, a pošto pjevačica Jelena Karleuša nije bila dio njega, već njena ljuta rivalka Svetlana Ceca Ražnatović, pjevačica je ipak odlučila da održi titulu “mala od skandala”.

Jelena je nakon sahrane prijateljice Marine objavila fotografije koje su nastale na Novom groblju u Beogradu na društvenoj mreži Instagram.

Život ide dalje, to je činjenica, ali ovaj Karleušin potez može se okarakterisati kao degutantan nakon teškog gubitka i prolivenih suza za preminulom koja je napisala većinu njenih najboljih pjesama, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh