Estrada

DARKO LAZIĆ OTVORENO O FINANSIJSKIM PROBLEMIMA – Barbara mi sve plaća jer sam bankrotirao

Preselio sam se u Novi Sad i ona me izdržava. Moja djevojka sada radi više od mene i logično je da ima više novca, rekao je folker.

Darko Lazić - Screenshot

Čini se Darku Laziću nikada nije dosadno, bar kada je riječ o njegovom ljubavnom životu. Darko je pre nekoliko mjeseci stavio tačku na odnos s Marinom Gagić, bivšom vjerenicom i majkom njegovog sina Alekseja, a odnedavno se preselio u Novi Sad gdje živi s novom djevojkom Barbarom Bobak.

U ekskluzivnom intervjuu za Alo! Lazić je priznao da je veoma zaljubljen u Barbaru, a otkrio je i zbog čega je pristao na to ga djevojka izdržava.

Već nekoliko mjeseci si u vezi s Barbarom. Kako funkcionišete zajedno?

– Divno mi je, pogotovo što mi Barbara plaća, puni frižider, kupuje mi garderobu…(smeh)

Kakav je osjećaj što živiš na račun svoje djevojke?

– Vrijeme je da i ja živim na nečiji račun, a ne samo da cijeli život nekome nešto plaćam. Prelijep je osjećaj.

Da li to znači da Barbara ima više posla nego ti?

– Svakako, ona radi više od mene i samim tim ima više para.

Mnogi su osudili tvoju vezu s Barbarom. Šta misliš, zbog čega je to tako?

– U posljednje vrijeme šta god da objavimo na Instagramu, to naiđe na osudu. Izgleda da je mnogima bitno šta Barbara i ja radimo. Mi se ponašamo sasvim normalno, kao i svi ostali ljudi, ali mislim da smo nekome trn u oku i da nekome smeta to što mi radimo.

Da li si se zbog ljubavi preselio iz Brestača?

– Jesam, sada živim u Novom Sadu i oduševljen sam tim gradom. Živim s Barbarom i mnogo mi je lijepo. Ona me finansira i izdržava.

Kada možemo da očekujemo nešto više od vaše veze?

– Karijere su nam sada bitne, sve ostalo će lagano da dođe na svoje mjesto. Mada, Barbara mi je nešto obećala, pa ako to ispuni u narednih sedam mjeseci, svašta može da se desi.

Jesi si ljubomoran?

– Jesam, ja sam uvijek bio ljubomoran.

Puno se pisalo i o tome da si nakon teške saobraćajne nesreće nastavio da voziš, i to bez vozačke dozvole. Šta je istina?

– Imam vozačku dozvolu i dokle više da pričam o tome? Čemu ta fama oko moje dozvole? Imam je, ali ne vozim. Nemam automobil, a nemam ni para da ga kupim, ali Barbara vozi i nekada pozajmim auto od tašte.

Ali ne odustaješ od vožnje motora…

– Volim motore, ali sam sada mnogo pažljiviji nego ranije. Taj adrenalin je cijeli život prisutan u meni, nikada se nije ni gasio.

Često se spominje to da si dužan i Bogu i narodu, je l’ to istina?

– Kako nisam, vidiš da živim kod žene. (smijeh)

Šta se dešava sa tvojom karijerom?

– Spremam svašta nešto novo, u planu su četiri nove pjesme i spota. Spremam se za američku turneju, Barbara i ja idemo zajedno 14. decembra.

O Marini ni riječ

Nedavno su se srele tvoje bivše partnerke Olivera Matijević i Marina Gagić. Kako to komentarišeš?

– To me ne zanima, ne želim da komentarišem Marinu.

Zorica pravi marketing preko mene

Zorica Marković je nedavno ispričala da si joj ostao dužan novac?

– Joj, kada bih počeo da pričam ko je sve meni dužan, gdje bi mi kraj bio. Zorica i ja smo prijatelji, vjerovatno joj zafalilo malo medijske pažnje pa ajde malo preko Darka da je dobije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh