Estrada

POJAVIO SE SNIMAK NEMILOG DOGAĐAJA CECE I LAĆE NA GROBLJU: Evo šta se zapravo desilo

Nakon duže od nedjelju dana nakon smrti, Marina Tucaković je sahranjena. Iako je sahrana obično vreme kada se svi primire i žale za pokojnikom, polaganje posmrtnih ostataka našeg najpoznatijeg tekstopisca nije proteklo mirno, već je bilo propraćeno velikim skandalom.

Marinina sahrana

Skandal o kome se najviše govorilo bio je sukob Marinog sina, Milana Laće Radulovića, sa pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Naime, Laća je na sahrani svoje majke napravio scenu zbog koje su svi ostali zatečeni. On je Ceci, inače Marininoj bliskoj prijateljici i saradnici, rekao da se skloni od groba.

Marina je Ceci napisala najveće hitove, godinama su se družile, te je potez njenog sina mnoge iznenadio, tačnije najviše to što ni na ovaj dan nije uspio da se kontroliše i pusti sve njene bližnje da se oproste na način koji oni žele, prenosi Balasevizam.novi.ba.

– Obećao sam da se neću oglašavati neko vreme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost ja ću progovoriti – rekao je Laća, piše Srbija Danas.

Nešto kasnije su se na Jutjubu pojavili i snimci koji svjedoče o nemilom događaju sahrane, a njih možete da pogledate u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh