Estrada

OGLASIO SE I MILAN KALINIĆ O DEŠAVANJIMA NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ

Milan Kalinić - RAS Srbija

Tekstopisac Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a nakon sahrane, navodno, Marinin sin Milan Laća Radulović zabranio je Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da priđu grobu.

– Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu – rekao je navodno Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu kada je sahrana završena, zbog čega su mnogi ostali u šoku.

Ekipa Kurira, nakon što se ova vijest pojavila u medijima, kontaktirala je Cecu Ražnatović, koja se oglasila putem svoje PR službe.

– Svetlana Ceca Ražnatović se neće oglašavati ovim povodom – kratko su poručili iz Cecine PR službe.

Drugi akter ove priče, voditelj i glumac Milan Kalinić tvrdi da nikakvog skandala na sahrani nije bilo.

– Laća je zamolio da ne prilazimo svi, da se drži distanca, da se ne nabijamo svi. Nije nikog otjerao, taman posla… Zbog cijele situacije je zamolio da se drži distanca, da neko bude bliže, neko malo dalje – rekao je Kalinić za domaće medije.

Podsjetimo, pored spomenutih javnih ličnosti, sahrani su prisustvovali i Jelena Karleuša, Oliver Mandić, Željko Joksimović, Jelena i Žika iz “Zane”, Danijel Pavlović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh