Estrada

POKOJNA Marina NJE MOGLA NI DA NASLUTI: Evo šta se dogodilo sa Karleušom i Cecom nakon njenih RIJEČI

Ujedninjene u bolu na različitim pozicijama!

Marina, Ceca i Jelena - Srbijadanas.com

Marina Tucaković sahranjena je danas, 29. septembra, u 12:55 sati, pored svog sina Miloša, na Novom groblju, u Beogradu, što joj je bila i posljednja želja pokojnice, piše Srbija danas.

Po želji porodice, velike gužve nije bilo, što zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, što zbog toga jer bi masovno obilježavanje njene smrti, kako su njen suprug i sin naveli u saopštenju, bilo protiv duha po kom je živjela i radila.

Od poznatih su na Novom groblju bili Oliver Mandić, Jelena i Žika iz “Zane”, Jelena Karleuša, Željko Joksimović, Saša Matić, Svetlana Ceca Ražnatović, Damir Handanović, Milan Kalinić, Danijel Pavlović, Mina Kostić, Aleksandar Milić Mili, dok je Zdravko Čolić poslao vijenac.

Ono što je zaokupilo pažnju javnosti je što je oproštaj od čuvenog tekstopisca ujedinio na istom mjestu u bolu dvije estradne neprijateljice – Jelenu Karleušu i Svetlanu Ražnatović.

JK je bila pristuna u povroci tokom sahrane, dok je Ceca držala distancu.

Pokojna Marina je svojevremno progovorila o odnosu Ražnatovićke i Karleuše, ni ne sluteći da će njen tragični odlazak biti razlog njihovog spajanja.

Ja mislim da se njih dvije nikada neće pomiriti. Nikada neće snimiti duet – rekla je ona sigurno, a na pitanje da li je pokušavala da ih pomiri, kratko je odgovorila: “Ne!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh