Estrada

“TEK ĆU PROGOVORITI” – Oglasio se Laća nakon skandala na sahrani, ovako je odgovorio na pitanje zbog čega je Cecu OTJERAO SA GROBLJA

Milan Radulović Laća oglasio se za Kurir nekoliko sati nakon što je sahranio majku Marinu Tucaković.

Marina Tucaković - Blic.rs

Milan Radulović Laća oglasio se za Kurir nekoliko sati nakon što je sahranio majku Marinu Tucaković.

On nije želio da komentariše i pojasni zbog čega je, navodno, otjerao neke poznate ličnosti, među kojima je bila i Svetlana Ražnatović, sa Marinine sahrane, piše “Balasevizam“.

Obećao sam da se neću oglašavati neko vrijeme nakon što je sahranimo. Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kada prođe žalost ja ću progovoriti – rekao je Laća, a na pitanje o skandalu na sahrani, bio je kratak:

Rekao sam vam, a i napisao na Instagramu, ne želim ni to da komentarišem dok ne prođe žalost, a poslije toga možemo da pričamo – bio je kratak prije nego što je spustio slušalicu, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh