Estrada

EVO ŠTA JE BRENA URADILA 6 SATI POSLIJE SUĐENJA: Oglasila se bivša ljubavnica Miroslava Ilića – “BRENA JE MOJ HEROJ”

Održano je još jedno ročište u Palati pravde povodom slučaja Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja na sudu pokušava da dokaže da je pjevač otac njenog sina, a na suđenju bila je i muzička zvijezda Lepa Brena.

– Brena je ugostila Mirjanu kad je došla u Beograd povodom suđenja sa Ilićem. Ona je odavno svim srcem uz nju i želi da pravdu istjera do kraja. Brena je svjesna koliko je Mirjani sve ovo oko suđenja sa Miroslavom stresno, pa se potrudila da maksimalno uživa dok je kod nje u domu – navodi izvor blizak pjevačici.

– U svom domu na Bežanijskoj kosi Brena je poslije ročišta napravila veliko okupljanje njima dragih ljudi, koji su se opustili uz vino i bogatu gozbu. Svega je bilo na pretek, a Mirjana je bila ganuta Breninim gestom. Pjevačica ju je častila sa nekoliko paketa srpskih specijaliteta, koji Mirjani u Kanadi nedostaju – dodaje naš izvor.

Mirjana se na društvenim mrežama poslije suđenja oglasila i navela koliko je zahvalna velikoj balkanskoj muzičkoj zvijezdi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh