Estrada

BRENA NAKON SUĐENJA STALA PRED KAMERE, EVO ŠTA JE REKLA O MIROSLAVU ILIĆU: Spomenula je DNK!

Pjevačica Lepa Brena dala je kratku izjavu nakon svjedočenja u slučaju dokazivanja očinstva Miroslava Ilića, a po tužbi njegovog nepriznatog sina Devina Antonovića.

U ovom slučaju Brena je svjedok, pa se zbog toga danas, 28. septembra, pojavila u Palati pravde. Njeno svjedočenje trajalo je oko 90 minuta, koliko je provela u sudnici.

S druge strane, u sudnici su od 9:30 pa skoro do 15 časova sve vrijeme bili Miroslav, te njegova nekadašnja partnerka, a Devinova majka, Mirjana Antonović.

Ona je sa Brenom i advokatom zajedno napustila Palatu pravde, a opširne izjave nisu davali, jer im je to okončanja procesa strogo zabranjeno.

Na pitanje kako je izgledao njen susret sa Miroslavom, Brena je rekla:

– Ja komuniciram sa svima i ni sa kim nemam problem, pa ni sa Miroslavom. Ali, komunicirali smo preko sudije. Striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost.

Na pitanje bliži li se dan kada će se ovo okončati, folk zvijezda istakla je da vjeruje u to.

– Daj Bože! Ovo je 21. vijek, nadamo se da je danas veoma lako, preko DNK, utvrditi da li je neko otac ili majka – poručila je Brena, piše Telegraf.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh