Estrada

Viki na snimanje Granda stigla bez trunke šminke: Evo kako pjevačica zaista izgleda!

Viki Miljković uvijek je tip-top dotjerana, a sada je na snimanje “Zvezda Granda” došla bez trunke šminke i sve iznenadila.

Viki - Ata images / Ekskuziva

Pjevačica poznata po vedrom duhu nasmijana je izašla iz automobila, a svi su primijetili da se još uvijek nije našminkala za snimanje i da se pojavila u prirodnom izdanju.

Viki je ušetala u studio, a zatim izletjela pred foto-reportere kompletno našminkana. Pjevačica je za ovu priliku odabrala komplet koji je upotpunila lancima. prneoi “Ekskluziva“.

Viki Miljkovic – Ekskluziva / ATA

Nedavno se žiriju u “Zvezdama Granda” pridružila i Ceca Ražnatović, a Viki je prokomentarisala odnos sa svojom kumom.

“Sa kumom i u privatnom životu dolazim do sukoba mišljenja, tako da ćemo to prenijeti i ovdje. Dubljih konflikta ne može da dođe između nas. Bila sam na moru pa se sa Jelenom nisam čula, ali se mi svakako privatno ne čujemo”, rekla je Miljkovićeva nedavno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh