Estrada

Darka Lazića njegovu djevojku isprozivali pratioci, stali na Marininu stranu: Bila je uz tebe kad nisi mogao da hodaš!

Fanovi ne podržavaju njegovu vezu sa Barbarom.

Nedugo nakon što je raskinuo vjeridbu sa Marinom Gagić, koja mu je rodila sina Alekseja, folker Darko Lazić skrasio se (bar privremeno) s koleginicom Barbarom Bobak. Isprva je krio da je sa njom u emotivnoj vezi, a nakon što je priča došla do medija, oboje su počeli transparentno da pokazuju jedno drugom emocije, piše “Alo!“.

Ipak, podijeljena su mišljenja Darkovih fanova kada je riječ o njegovom izboru nove partnerke – ima onih koji podržavaju njihovu vezu, a brojni su i Darkovi pratioci koji za Barbaru neće ni da čuju. To su mu direktno i stavili do znanja u komentarima ispod najnovije fotografije sa Barbarom.

– Bože koja ti je seljanka ova cura Barbara. Svi skupa nemate gram kulture – udarila je na Lazića i njegovu dragu jedna pratiteljka, druga mu je poručila: “Padaš sve niže”, dok se treća osvrnula i na njegovu bivšu Marinu.

– Gledam Marinu i duša me boli. Ona je bila uz tebe kad ti je najteže bilo, kad zbog nesreće nisi mogao da hodaš, a vjerujem da joj nisi ni rekao hvala, idiote! Kasnije si je varao bez imalo stida i srama sa ovom zmijom. Neka, ima Boga! Bog vidi svaki grijeh – glasi još jedan u nizu komentara, na koje se pjevač nije osvrtao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh