Estrada

LUKAS NAKON IZJAVE MACE DISKRECIJE DA SU BILI INTIMNI “Ličim li ti ja na nekog umobolnika?”

Folker Aca Lukas, pobesneo je zbog izjave starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija, koja je izjavila da je bila intimna sa njim.

Naime, Maca je tokom gostovanja u emsiji “Amidži šou”, na pitanje sa kojim muškarcem sa javne scene je bila, a da javnost za to ne zna, odgovorila da je to Aca Lukas.Ovim povodom, sada se oglasio i Lukas.

– Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog? – rekao je Lukas za “Telegraf”. Ne razmem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspešne ljude! Evo, ja sam je*** Melaniju Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo! – besneo je Aca.

Podsetimo, Macina majka Enesa Hodžić tvrdila je 2015. godine da je pevač njenoj ćerki “obećao da će je progurati u “Zvezde Granda”, ali da od toga nije bilo ništa.Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao joj da će je progurati u “Zvezdama Granda”, ali od toga ništa nije bilo. Nije ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio – rekla je Enesa pre 6 godina,piše Blic

Lukas je još tada negirao da je imao bilo šta sa Macom.

– Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i popularnosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i “Parova”. Kako možete mene da mešate s njima? Nikad nisam čuo za tu osobu. Kakve, bre, “Zvezde Granda” – rekao je folker 2015. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh