Estrada

PRVE FOTOGRAFIJE BRAČNOG PARA DŽEHVEROVIĆ! Sava i Adriana izgovorili SUDBONOSNO ‘DA’, Goci SASUZILE OČI, a pogledajte kako se TEODORA OBUKLA!

Sava Džehverović, sin bivše zadrugarke Gordane Goce Džehverović i brat pjevačice Teodore Džehverović, izgovorio je sudbnosno “da” zajedno sa svojom dugogodišnjom izabranicom, Adrianom Kadar.

Adrijana i Sava - Novi

Novopečeni par priredio je gala savlje u jednom beogradskom restoranu, gdje su se pred matičarem i svim zvanicama zakleli na vječnu ljubav. Sava i Adriana nisu skidali osmijeh sa lica, a nakon ceremonije uslijedio je i romantičan poljubac. prenosi “Novi“.

Kako tradicija nalaže, mlada se okrenula leđima ka neudatim djevojkama i bacila raskošni bidermajer. Među njima našla se i Teodora, koja se vrlo rado posegnula ka buketu, što samo potvrđuje da je i ona spremna da stane na “ludi kamen” sa dečkom Ninom Čelebićem, što je nešto ranije i otkrila u razgovoru za Pink.rs.

Evo kako je ona izgledala na vjenčanju:

Teodora Džehverović – Novi

Nakon toga, slavlje je moglo da počne, a prvo je uslijedio bajkoviti ples mladenaca, koji su svojom zaljubljenošću sve zvanice ostavili bez teksta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh