Estrada

TOPALKOVA KĆERKA SE UDALA JUČER, A SADA JE OTKRIVENO KOLIKO MLADOŽENJA IMA GODINA: “Moj matori muž” SVI IZNENAĐENI

Helena Topalović rekla je “da” svom izbabraniku Draganu, a riješila je da svoje vjenčanje sakrije što više od medija.

Helena Topalović - Screenshot

Mnogo se pisalo o njenom izabraniku kog nije željela da pokaže na društvenim mrežama, posebno da je mnogo stariji od nje i da je već oženjen.

Kćerka pjevača Topalka stala je na put komentarima na mrežama, pa je objavila još jednu u nizu fotografija sa mužem gdje mu se ne vidi lice i napisala oštru poruku hejterima.

“Dobro jutro od mene i mog “matorog” muža koji ima 34 godine. Vi kako ste?”, napisala je ona na Instagramu.

Dakle, Helenin dečko je 10 godina stariji od nje, a sada je otkrila i da je promijenila prezime, tj. na svoje dodala njegovo što se vidi u opisu njenog Instagram profila.

Podsetimo, Helena je haljinu iznajmila u jednom poznatom salonu, a za ovo zadovoljstvo morala je da izdvoji između 400 i 500 eura.

Topalkova kćerka je u žiži javnosti otkako je uhvaćena na aerodromu sa mužem poznate voditeljke, a nakon puno spekulacija ustanovljeno je da su oni ipak razvedeni što je i Helena potvrdila, piše Kurir.

Helena Topalović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh