Estrada

OLIVERA BALAŠEVIĆ POKAZALA DOM IZ BAJKE: Ovdje je živjela sa Đoletom, SLIKE PRVI PUT U JAVNOSTI

Olivera Balašević otkrila je kako izgleda njena mala bajka, porodični dom u Novom Sadu.

Olivera i Đorđe Balašević - Espreso.rs

Pokazala nam je od kakvih aktivnosti vrvi njena planeta dvorište, a odvela nas je i u kuhinju, uređenu na živopisan način kako se to samo u Vojvodini umije, gdje pravi palačinke po maminom receptu, sa hrskavim ivicama, kakve najviše voli, prenosi Novi.

Iako je pozirala na „zelenoj travi doma svog“, Olja se uz fotografiju prisjetila nekih davnih kupanja na dunavskoj plaži. Figura, koju joj je ostavilo dugogodišnje bavljenje gimnastikom, i dalje je zavidna, uprkos činjenici da je baka dvjema djevojčicama, kojima ovih dana pomaže da naprave herbarijum. Jer, u ulici Jovana Cvijića rastu nova djeca..

Sjećanje na jedan „božanski kolač“ odvelo ju je do starog kredenca sa policama koje se šarene od tegli i kutija sa raznim sastojcima.

Poslije neodoljivih mirisa kuhinje uslijedio je miris njenog omiljenog parfema, a kutak u kojem ga čuva krije se u spavaćoj sobi punoj nježnih pastelnih boja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh