Estrada

“SPALA JE NA 45 KILOGRAMA” – PONOVO SE OGLASIO SIN MARINE TUCAKOVIĆ: Otkrio nove detalje

Marina Tucaković - Pink

Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović se zahvalio svima na podršci koju pružaju njegovoj majci koja se godinama bori protiv opake bolesti, a sada se osjeća veoma loše.

Hvala svima na podršci. I na tome što su svi divni ljudi dokazali da dobro i dalje postoji. Slijedi borba. Za moju majku. Mog heroja. I sve što je učinila za nas. Žilavi smo. Ne damo se.

Došao je tehničar koji joj je dao deksazon i aminoflin. Lakše diše, ali i dalje je loše. Mama je već danima jako loše, prošla je posljednji proces hemioterapije koju je jako loše podnijela. Ima otprilike 45 kila. Jako loše podnosi njen organizam sve što se dešava. Posljednjih dana je jako, jako loše. Trebala je da ide i na zračenje, međutim, preslaba je za zračenje, gledamo šta će biti dalje – rekao je Laća za domaće medije.

Danas se desilo to da je imala naglo gušenje, bukvalno mi je rekla da misli da će umrijeti. U tom trenutku sam pozvao hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu – rekao je tekstopisac, te otkrio da tada stvari peuzme u svoje ruke.

Preuzeo sam stvar u svoje ruke i u svom tom ludilu i panici traženja ljudi, okačio sam tvit kako bi što prije reagovao da mi majka ne umre – dodaje Laća, piše Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh