Estrada

KARLEUŠA NAPUSTILA SRBIJU SA KĆERKAMA, EVO GDJE SE NALAZE SADA: Objavila sliku sa kćerkama, SVI KOMENTARIŠU JEDAN DETALJ

Pop zvijezda Jelena Karleuša sa kćerkama Atinom i Nikom Tošić uživa na odmoru u Parizu, a zbog stajlinga mame i kćerki nema sumnje da privlače veliku pažnju.

Jelena Karleuša - Instagram

Naime, Jelena je nasljednice za rođendan koji su proslavili, 7. septembra, odvela na putovanje u Pariz, te je ove godine izostala velika i bajkovita proslava za prijatelje i porodicu u Beogradu, koju su Atina i Nika imale tradicionalno svake godine.

Plavokosa pjevačica je sa kćerkama prošetala Parizom, u komentarima ispod fotografija se vidjelo da mnogi ne mogu da odluče čiji stajling prije da pohvale, te nema sumnje da su Atina i Nika upravo od mame naslijedile istančan i originalan modni stil.

Karleuša je kao i uvijek istakla zanosne obline, na sebi je imala crni top i pantalone u istoj boji, stajling je upotpunila malom torbicom.

Atina je bila u farmerkama, majici i tenama, a baš kao i mama, nosila je identičnu torbicu. Nika je prošetala Parizom u roze kombinaciji, piše Express tabloid.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh