Estrada

Živi SKROMNO i ne pojavljuje se u javnosti: Ovo je prva kćerka i najstarija NASLJEDNICA Ace Lukasa!

Kćerka Ace Luksasa, najstarije je dijete pjevača, koje je dobio sa prvom suprugom i njegova prva najveća životna radost.

Aca Lukas - Kurir.rs

Pjevač Aca Lukas ima četvoro djece iz tri braka. Njegova djeca Miljana, Lazar, Andrej i Viktorija njegov su centar svijeta i najveći ponos.

Kćerka Ace Lukasa, Miljana Vuksanović najstarije je pjevačevo dijete i za razliku od većine djece poznatih zvijezda, ne voli da se eksponira u javnosti.

Naime, Miljana se bavi poptuno različitim poslom od svog oca, te je svojevremeno radila na televiziji kao šminker.

Lukasova kćerka koju je dobio sa prvom suprugom Svetlanom ima dvadeset devet godina i vodi krajnje skroman život. Ne voli kamere, niti skandale, a za novac ne pita oca, već ga sama zarađuje.

Sudeći po tome da je šminkala mnoge zvijezde, nerijetko se dogodi da Miljanu Lukasove kolege pohvale, te je on neizmjerno ponosan na mezimicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh