Estrada

Kristijan i Kristina potpisali ugovore, a nisu se pojavili na ulasku u Zadrugu: Otišli u Mostar, a prava iznenađenja tek slijede!

Gledaoci su očekivali ulazak Kristine Spalević i Kristijana Golubovića u “Zadrugu 5”, međutim do toga nije došlo.

Kristina i Kristijan

– Njih dvoje su potpisali ugovore, to je tačno, i to mnogo bolje nego prošlogodišnje, ali znate kakva je produkcija, nikada ne “ispucaju” sve što imaju odmah. Neka velika imena se tek očekuju – ispričao je izvor i dodao:

– Za neke ljude se već zna tačan datum kada će ući, kao što je slučaj sa njih dvoje, a ima i onih, poput Radomira Marinkovića Takija, koji će poziv dobiti onog momenta kada priča vezana za Maju Marinković i Filipa Cara dođe do tačke pucanja.

– Kristina i Kristijan još uvijek uživaju na “slobodi”. Njih dvoje su trenutno u Mostaru, a gdje će dalje, odlučit će već u momentu, gdje ih put nanese. Imaju oni dosta prijatelja širom bivše Jugoslavije, posebno Kiki – dodao je izvor.

– Gledaoci neka ne odustaju od gledanja rijalitija, to je sve što ću da kažem, prava iznenađenja tek slijede – zaključio je izvor, piše Pulsonline.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh