Estrada

Drug Darka Lazića ISPRIČAO DO SADA NEPOZNATE DETALJE, evo koliko se pjevač promijenio: “Baš je postao papučar”

Nova djevojka Darka Lazića Barbara Bobak je potpuno pomutila razum folkeru, pa prijatelji kažu da on više nije onaj stari.

Darko Lazić - Screenshot

Darko se promijenio za 180 stepeni. On koji je bio ženskaroš, nema gdje ga nije bilo i sa kim nije skitao, sad je kao bubica. Barbara ga je uzela pod svoje, sve je sluša. Sprema joj klopu, prije neki dan nam šalje snimak kako je fenira – započinje priču za “Svet” Darkov dobar drug.

Ona se istuširala, oprala kosu, pa joj on pravi frizuru. Ej, Darko! Ništa ne može sam da odluči, mora da se čuje sa Barbarom, da vidi gdje je ona, da li se ona slaže.

Mi ga volimo kakav god da je, ali je baš postao papuča. Sjećam se, prije su ga saletale djevojke sa svih strana, sa onom koja mu se svidi on se smuva, razmijeni kontakt, ali se ne vezuje. Sada nikog drugog ne primijećuje, samo Barbaru. Ok, ona jeste i ortak i brat i riba i pjevač, i sa njom ima sve. Razumije i njegov posao, ali do kada će sve to trajati vidjećemo. Ponašaju se kao pubertetlije. Marinu spominje samo kada priča o sinu – rekao je za gorenavedeni list drugar pjevača.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh