Estrada

Severini zbog Tompsona žele da zabrane ulazak u Srbiju

Pojavio se snimak njenog koncerta u Vodicama koji je pjevačica održala prije par godina, na kojem svojim fanovima pjeva pjesmu “Lijepa li si”

Severina Kojić - Instagram

Nakon što je pjevačica Severina Vučković poručila Crnogorcima da se čuvaju i da niko ne smije da ih dira, korisnici društvenih mreža, pretežno iz Srbije, traže zabranu njenog ulaska u tu zemlju.

Samo nekoliko dana nakon snimka sa koncerta u Crnoj Gori, na internetu se pojavio snimak njenog koncerta u Vodicama koji je pjevačica održala prije par godina, na kojem svojim fanovima pjeva pjesmu Marka Perkovića Tompsona “Lijepa li si”.

-Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada poslije podrške Crnogorcima pjeva pjesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u posljednje vrijeme da to nije normalno, glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh