Estrada

VELIKA PROMJENA: KATARINA GRUJIĆ ODSJEKLA KOSU POSLIJE VJENČANJA…

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić vjenčali su se pre nekoliko dana u tajnosti na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju, a svadbi je prisustvovalo tek 50 zvanica.

Nakon što je zvanično zaplovila bračnim vodama, pjevačica je odlučila da promeijni imidž, te promijenila frizuru.

Dugu crnu kosu zamijenila je dosta kraćom i u potpunosti iznenadila pratioce, a fotka je osvanula na profilu njenog frizera i prijatelja.

Podsjetimo, Kaćina kuma i koleginica Andreana Čekić na vjenčanju je bila najveselija, a novopečeni par imao je jedan uslov za sve goste – da ne vade telefone tokom ceremonije.

Svadba ih je navodno koštala oko 2.000 eura. Poznati par, koji čeka prvo dijete, platio je iznajmljivanje kuće 700 eura, dok su za veselje bile zadužene Kaćine kolege, pa tu nisu platili ništa, a glavni trošak bili su hrana i piće, prenosi Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh