Estrada

NAJNOVIJA VIJESTI! CECA RAŽNATOVIĆ U ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”: Evo koga ćemo gledati u novoj sezoni, DOLAZI UMJESTO JEDNOG ČLANA ŽIRIJA

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Svetlana Ceca Ražnatović - Puslonline.rs

Kako je “Grand” saopštio, izmijenjena ekipa će birati nove mlade zvijezde, a u ovoj sezoni će Ceca zamijeniti dugogodišnju članicu žirija.

– Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad.

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promijeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svjetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsjedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sjediti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David- rekli su iz Granda, piše “Blic.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh