Estrada

Nakon vijesti da će se zamonašiti, Milan Stanković šokirao izgledom: Oglasio se i objavio sliku, poruka je samo jedna

Već neko vrijeme se šuškalo po medijima da je pjevač Milan Stanković odlučio da se zamonaši u manastiru Podmajine u Budvi.

Međutim, o Stankovićevom boravku u manastiru progovorio je jedan od monaha iz svetinje u Crnoj Gori, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti:

– Koliko me sjećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vrijeme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je – istakao je ljubazni monah, te razriješio misteriju.

Milan se ovim povodom nije oglašavao, a sudeći po novoj objavi na društvenoj mreži Instagram, nije mu do monaške rize.

Mladi pjevač objavio je šaljivu fotografiju na kojoj sjedi na plastičnoj stolici u moru.

– Da sjednim i odmorim od plivanja – napisao je Stanković uz sliku, a svi su primijetili da je pjevač dosa promijenio izgled..

https://www.instagram.com/p/CTPddycNBLj/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d1dcd520-75b7-4676-8bfc-edac551590f5


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh