Estrada

LEPA BRENA NAPUSTILA SRBIJU, VRATILA SE U RODNI GRAD: Objavljene prve slike iz Brčkog, EVO S KIM JE TAMO

Lepa Brena je rodom iz Brčkog, a poslije smrti majke 2014. godine, pjevačica je prodala očev stan u rodnom gradu i tamo nije odlazila, do prije neki dan, kada je odlučila da posjeti rodbinu.

Lepa Brena - screenshot

Naime, Brena se odlučila na ovaj potez zbog sestre Fakete koja je poslije 28 godina došla sa suprugom iz Kanade, prenosi “Novi“.

Brena i njena sestra prošetale su i svojim omiljenim izletištem iz djetinjstva, Ficibajerom i evocirale uspomene. A pjevačica je objavila fotografije pored Save gdje su njih dvije uživale.

Iako im roditelji više nisu živi, Brena i Faketa u Brčkom i dalje imaju tetku kod koje su boravile, uživale, ali i kuhale. A osim kod tetke bile su i u vinariji svojih prijatelja.

Ipak, pjevačici je najdraže bilo da odigra popularnu igru iz djetinjstva “Školicu”, što ju je veoma obradovalo i podsjetilo na detinjstvo, prenosi “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh