Estrada

Prijatelji Darka Lazića zabrinuti, saznali njegov novi plan: Pokušali su ga odgovoriti, ali bezuspješno! “još ne želi da priča o tome javno”

Folker Darko Lazić spreman je da stane na “ludi kamen” sa novom izabranicom i koleginicom Barbarom Bobak, a sad je navodno riješio da joj kupi stan.

– Darko je lud za njom, nikad se u neku ženu nije ovoliko zaljubio koliko je u Barbaru. Prijateljima se povjerio da hoće da joj kupi nekretninu i prepisati odmah na njeno ime. Džabe mu govore da su nedavno otpočeli vezu i da ne bi trebalo da se zalijeće, on ne želi da čuje takve stvari, radi po svom – otkriva dobro obaviješteni izvor.

– Hoće da kupi jedan stan, kako bi zajedno živjeli u njemu, a želja mu je da zvanično ona bude vlasnica, jer bi na taj način da joj pokaže koliko mu znači. “Opet će da potroši 200.000 eura i da ostane bez svega”, govorili su mu bliski ljudi kad su čuli o čemu razmišlja, ali Lazića ne zanimaju komentari tog tipa – dodaje izvor.

– Što naumi, on to i ostvari, tako je uvijek sa njim. Cilj mu je da stan pazari do kraja godine, a siguran je da je Barbara “ona prava”. Još ne želi da priča o tome javno, makar dok ne finalizuje sve što je zamislio – zaključuje sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh