Estrada

Kojićeva baka (84): Severina i Igor su se rastali? I neka su, znala sam da to neće trajati

Dobrija Kojić, koja živi u srpskom selu Loznica, drago je da su se Severina i njen unuk rastali. Znala je, kaže, da neće potrajati. Ispričala je i da je pjevačicu vidjela jednom, na beogradskoj svadbi.

Kojići i Severina - 24sata

Nakon vijesti o službenom razvodu Severine (49) i Igora Kojića (34), srpski nogometni menadžer nije se oglasio, kao ni njegova porodica, pogotovo otac Dragan Kojić Keba (56), koji je donedavno imao samo riječi hvale za snahu. Hvalio ju je da je “prava” i da, primjerice, odlično pravi ajvar.

Pokušali smo stupiti u kontakt s Kebom juniorom i seniorom, ali bezuspješno. Igor je odbijao naš poziv, a Keba se nije htio javiti. Nazvali smo zato baku Kojić, Dobriju (83), koja živi sama u Loznici. Baka Kojić nije znala da su se njezin unuk i pjevačica rastali.

– Šta me briga, nisu me ništa pitali ni kad su se uzimali – kaže Dobrija.

Bila je 2015. na njihovoj grandioznoj svadbi u Beogradu gdje se skupilo 600-tinja uzvanika, no Severina joj, kaže, nije ostala u dobrom sjećanju. Tad ju je prvi i zadnji put vidjela. Osim na televiziji i u novinama.

– Na svadbi je bilo lijepo što se tiče Draganova troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidjelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je dala ruku i više nije sa mnom pričala – kaže Dobrija.

Još jedanput ističe kako je Keba senior uložio veliko bogatstvo u beogradsku svadbu sina jedinca i regionalne zvijezde.

– Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu – govori Dobrija.

Pokušali smo joj objasniti da su pjevačica i nogometni menadžer živjeli u njezinu penthouseu od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku.

– To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u maju napunila 50 godina – govori Dobrija.

Pokušali smo joj opet objasniti da Severina ima 49 godina.

– Ima 50. Moj sin Dragan je cijelo bogatstvo dao za svadbu u Beogradu – ponavlja Dobrija.

Kaže da joj sin Keba senior nije govorio da su se on i Seve posvađali i da ne pričaju već mjesecima.

– Niko meni ništa ne priča niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htjela voditi njihovo domaćinstvo. Htjela je da lupa, da radi bazen po svom. Ne može tako – naljutila se Dobrija.

I za kraj pitali smo je zna li gdje je prase koje je Maja Šuput Tatarinov poklonila Sevi i Igoru za vjenčanje, za koje je Keba rekao da će ga dovesti u Loznicu.

– Ne znam ni o tome ništa. Pitajte Kebu – zaključila je, prenosi “24sata.hr“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh