Estrada

Veliko slavlje kod Prije i Filipa: Čestitke stižu sa svih strana, oglasila sa i Brena!

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića, slavi 36. rođendan, a njegova supruga Aleksandra Prijović emotivnom porukom javno mu je čestitala divan dan.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Espreso.rs

I Aleksandrina majka Borka Mihajlović čestitala je zetu rođendan, objavivši zajedničku fotografiju sa njim i kćerkom.

“Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvijek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvijezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmijeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvijek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvijek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovjek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lijepog raspoloženja. Želim ti najljepše rođendanske željice, neka ti je srećan rođendan! prenosi “Kurir“.

– Srećan ti rođendan, ljubavi moja! – napisala je pjevačica i objavila zajedničku fotografiju sa suprugom. Čestitkama se ubrzo pridružila i Lepa Brena, koja je objavila niz porodičnih fotografija na svom Instagram profilu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh