Estrada

MEDIJI JAVLJAJU! DANAS SE ZVANIČNO RAZVELI IGOR I SEVERINA: Razvod ozvaničen u sudu u Zagrebu, objavljeni svi detalji

Danas su se, navodno, razveli pjevačica Severina i menadžer Igor Kojić, a sporazumni razvod braka je ozvaničen u sudu u Zagrebu.

Severina i Igor - Instagram

Kako mediji prenose, čekali su presudu u vezi starateljstva nad maloljetnim Aleksandrom, sinom Severine i Milana Popovića.

Naime, Severina i Igor, navodno, su sve vreme glumili da su u braku da bi Severina pred sudom imala kao dokaz da je u skladnom braku, a u stvari taj brak odavno nije funkcionisao. Kako su mediji već i pisali, Severina je obmanjivala javnost i sud i čim je stigla presuda o starateljstvu ona i Igor su se zvanično i razveli 15 dana nakon te presude, pišu mediji.

Od samog početka, svi mediji su pisali da je brak Severine i malog Kebe farsa, te da su zajedno zarad ličnih interesa. Prije svega, kako bi pevačica dobila potpuno starateljstvo nad sinom, što joj nikako nije polazilo za rukom.

Međutim, već mjesecima se zna da ona i Igor čak više i ne žive pod istom krovom, već vode odvojene živote. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh