Estrada

BUBI I JALI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Nakon brojnih skandala i peticija, reperima otkazan nastup na Ušću!

Ovaj muzički dvojac imao je zakazan nastup na muzičkom festival na Ušću. Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Jalom, obaviješteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju,prenosi Blic.

Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usljed novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularniji m, time što na Ušće dovodimo još dvije velike regionalne zvijezde – navodi se u saopštenju organizatora. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh