Estrada

TARA I SHA RASKINULI, OVO JE ZAUVIJEK KRAJ: Obrisala slike i blokirala repera

Tara Simov je zajedno sa Nenadom Aleksićem Ša kupila psa, kome je dala ime April, zato što su oboje rođeni u ovom mjesecu, a sada su podgrijali sumnju da su ponovo stavili tačku na njohov odnos.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša - Screenshot

Naime, njih dvoje su se ponovo otpratili sa društvene mreže Instagram, a mnogi su to shvatili kao znak da su njih dvoje raskinuli, a Simova je navodno blokirala repera.

Tara je takođe obrisala i sve zajedničke fotografije sa reperom, a svi se pitaju da li je ovo samo još jedan njihov trik da privuku pažnju.

Podsjetimo, nakon slupanog automobila Simovljeva i Aleksić su saslušani u policiji, gdje je reper izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila. Kako u okolini nije bilo kamera koje bi snimile događaj, sve je ostalo na njihovim iskazima.

Protiv Aleksića će u skladu sa zakonom biti podnet odgovarajući zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. Prednji dio slupanog mercedesa je, inače, u potpunosti uništen od siline udarca, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh