Estrada

DRAŠKO I KIJA USLIKANI DANAS, A SADA SU SE OBRISALI SA INSTAGRAMA: Ovo je dokaz da su zajedno?! ŠTA ĆE REĆI NJEGOVA DJEVOJKA?

Ona je brže-bolje otpratila stanivukovića s Instagrama, a Pink.rs navodi da imaju foto fokaze da je bila među njegovim pratiocima samo koji sat ranije.

Kija i Draško - Pink

Nakon što je Pink.rs objavio tekst o misterioznom druženju pobjednice prve “Zadruge” Kije Kockar i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, a potom sve to potkrijepili i dokazima, odmah je uslijedio neočekivan potez rijaliti zvijezde, piše Pink.rs.

Naime, poslije snimka, koji možete vidjeti ovdje, na kojima se Kija i Draško zajedno druže na crnogorskom primorju u mjestu Baošići, ona se brže-bolje oglasila za domaće medije i rekla da su ona i gradonačelnik Banje Luke “samo prijatelji” i istaknula da ga na Instagramu ne prati.

– Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu – pokušala je da se opravda Kija, ali bezuspješno, piše Pink.rs.

Ona je brže-bolje otpratila stanivukovića s Instagrama, a Pink.rs navodi da imaju foto fokaze da je bila među njegovim pratiocima samo koji sat ranije.

Da su istiniti navodi dobro obavještenog izvora našeg portala, koji je ispričao da mu Kija često lajkuje fotografije, govori i posljednja Draškova objava na Instagramu koju je sa “sviđa mi se” označila Kija Kockar iako ga, kako sada tvrdi – ne prati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh