Estrada

OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA STEFANA KARIĆA: Objavio njenu sliku – ZGODNA PLAVUŠA, NEMA NIJEDNU OPERACIJU

Dok je domaća javnost dobro upoznata sa likom i djelom Osmana Karića, oca bivšeg zadrugara Stefana Karića, malo ko zna kako izgleda njegova majka Lidija.

Stefan Karić - Instagram

Veliku podršku tokom učešća u “Zadruzi” imao je od oca Osmana Karića i maćehe Kristine, ali uz njega je bila i njegova majka Lidija, koja se držala po strani i nije se oglašavala u javnosti.

Na Stefanovom profilu na Instagramu može se naći njegova slika sa majkom Lidijom, a mnogi su ostali bez riječi kada su vidjeli kakva je ljepotica i izgleda veoma mlado i njegovano.

On je tada iskoristio priliku da joj javno na veoma emotivan način čestita rođendan i pokaže joj koliko je voli:

– Prije tačno 5 decenija rodila se žena koja je mene rodila. Majko moja srećan ti rođendan, želim ti da budeš zdrava i srećna! Hvala ti što si tu za mene, što ti nikad ništa nije teško. Izvini za neke moje nestašluke, izvini za neke moje bezobrazluke. Volim te najviše na svijetu – stoju u Stefanovoj objavi, ispod koje nisu prestajali da se nižu pozitivni komentari:

“Kakva je to ljepotica”, “Prelijepa ženo”, “Zgodna mama”, “Ti si isti majka”, “Prelijepa žena, imaš ti njen osmijeh”, “Žena lijepa ko anđeo”, “Dama” – samo su neki od komentara ispod ove objave, prenosi “Pulsonline“.

Stefan Karić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh