Estrada

“SVIĐA MI SE”, GILE PRIZNAO U KOJU ŽENU JE ZALJUBLJEN: Svi je dobro znate, ZANOSNA PLAVUŠA IZ ZVEZDA GRANDA

Amar Gile Jašarspahić - Srbija Online

Amar Gile ne krije da je opčinjen ljepotom pobjednice Zvezda Granda Milice Todorović, a evo šta mu se još kod nje dopada…

Veliki šarmer Amar Gile Jašarspahić prati rad svojih kolega iz Zvezdi Granda, a jedna od pobjednica ovog takmičenja mu je posebno privukla pažnju.

U pitanju je Milica Todorović, mlada dama koja ga oduševljava ne samo izgledom već i drugim osobinama, posebno načinom na koji gradi karijeru.

Milica Todorović je mnogo lijepa žena. Ne bih se bunio da mi bude djevojka, sviđa mi se i kako izgleda i kako se ponaša“, rekao je pjevač za Informer, dodajući da bi sa njom volio i da snimi duet. Tvrdi da bi to bio idealan spoj i prilika da osvoji koleginicu.

Imam uspješne duete, ali bih volio da sledeći uradim sa Milicom, bio bi to pun pogodak da se naši glasovi ukrste. Siguran sam da bi to bio hit, a pokušao bih tada i da je osvojim. Mada mislim da nisam njen tip muškarca, ali nadu ne gubim“.

Popularni pejvač je, inače razveden, a sa bivšom suprugom Emom ima sina. Poslije razvoda je izjaviljivao da je zaljubljen i veoma sretan, piše “Lepa&Srećna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh