Estrada

Kćerka Sinana Sakića otkrila da boluje od karcinoma, a onda i da je trudna: Bolest je krila od majke

Nedavno je saznala za bolest, a u septembru bi trebalo da se ostvari u ulozi majke četvrti put.

Đulkica Sakić - Expresstabloid.ba

Đulkica Sakić, kćerka pokojnog pjevača Sinana Sakića, trenutno s porodicom živi u švajcarskom gradu Bazelu. Iako retko daje izjave za medije i vodi potpuno miran život, ovoga puta otvorila je dušu i otkrila da je nedavno saznala da boluje od karcinoma.

Ljekari u Bazelu su mi konstatovali rani oblik raka maternice, ali su me i savjetovali da bi najbolje bilo da ostanem u drugom stanju, jer bi me trudnoća mogla spasti od daljnjeg razvijanja raka, hemoterapija, zračenja. Bio je to stvarno šok za mene, ali kada sam se sabrala, shvatila sam da je ipak to dobar izlaz iz te situacije. I moj suprug Aljo se sa tim složio, i trebala bi da se porodim u septembru – ispričala je Đulkica i dodala da se sada osjeća sjajno i da će uskoro sa suprugom dobiti četvrtu kćerku.

Mami prvo nisam htjela ništa da govorim, a onda sam joj rekla da sam trudna, ali i razlog zbog koje sam se odlučila na trudnoću. Ja imam već tri ćerke, a sad čekamo i četvrtu. Presretna sam zbog toga, i bolest se povukla – rekla je za Đulkica, prenosi “Pink.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh