Estrada

Tijana “kida” kako izgleda, Ana Kulić oborila 3 rekorda: Od sinoć svi pričaju o Miljaninim sestrama, evo ko su one

Tri Kulićeve potpuno se razlikuju.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Miljana Kulić proslavila je sinoć, 27. jula, 3. rođendan sina Željka, a na veselju su bili njeni najdraži – majka Marija, te sestre Tijana i Ana, prenosi “Novi“.

Pored Miljaninog pjevanja i performansa, najveću pažnju izazvale su upravo Miljanine sestre, ljepotice koje ne vole da se eksponiraju u javnosti na način na koji to Miksi radi.

Tijana i Ana sušta su suprotnost od Miljane, što je njihova majka Marija mnogo puta javno isticala.

Ana je po zanimanju fitnes instruktorka o kojoj majka ima samo riječi hvale.

Moja lijepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosjekom 5.0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u “Power liftingu”, spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspjeha u daljem životu – napisala je Marija Kulić ispod zajedničke fotke.

Tijana je, takođe, vrlo aktivna na društvenim mrežama, a mnogi su mišljenja i da je ona najatraktivnija, te je pratioci često obasipaju komplimentima.

Podsjetimo, sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Željko, je juče proslavio rođendan, a tim povodom porodica Kulić organizovala gala slavlje.

Miljana se na proslavi latila mikrofona i sa pjevačem otpjevala numeru “Lopov” i ukarala svu pažnju. Kao što se i očekivalo od Kulićeve, nije izostao ni zavodljivi ples.

Ona je dovela atmosferu do usijanja, na snimku vidi se da u pozadini igra njena sestra, te nema sumnje da su i gosti uživali u njenom performansu.

Ona je pozirala i sa prelijepim sestrama Anom i Tijanom. Sestre Kulić oduševile su svojim izgledom, a Miljana je uz fotografiju napisala: “Hurricane”.

Miljana sa sestrama

Ana Kulić

Tijana Kulić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh