Estrada

Slobu u emisiji pitali za pobjedu Kije Kockar i Nadice u Zadruzi: Pjevač brutalno iskren, nastao muk u studiju kad su čuli odgovor!

Iako izbjegava da javno govori o bivšoj supruzi Kiji Kockar i tašti Nadici Zeljković, pjevač Sloba Radanović odgovorio je na škakljivo pitanje vezano za njihovu porodicu.

Kija Kockar i Sloba Radanović - Expresstabloid.ba

U okviru rubrike “Šta bi radije” u emisiji “Amidži šou”, Amidžić je Slobi postavio pitanje zbog kojeg mu je bilo vidno neprijatno, ali je ipak odgovorio tako da je u studiju nastao muk, prenosi “Kurir“.

Šta bi radije, da još neko iz Kijine familije pobjedi u “Zadruzi” ili da zabrane rijaliti kod nas? – pitao je Ognjen, koji nije mogao da obuzda smijeh, a Sloba je jedva izgovorio:

Ovo drugo”, te svima jasno stavio do znanja da je više za ovaj drugi scenario nego za dalje trijumfe Kijine familije u “Zadruzi” u emisiji “Amidži šou”.

Podsjetimo, Kija, Slobina bivša žena, pobijedila je u prvoj sezoni “Zadruge” i osvojila vrtoglavih 50.000 eura, a za isti iznos bogatija je postala i njena mama Nadica, pobjednica četvrte sezone “Zadruge”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh