Estrada

PO GRADU SE PRIČA DA SU NATAŠA I RASTA U VEZI! Ana Nikolić otpratila PJEVAČICU sa mreža, a onda sinoć objavila OVU SLIKU

Ana Nikolić - Novi.ba

Danima se priča o navodnom animozitetu koji vlada između pjevačica Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, a Ana Nikolić je otpratila koleginicu sa društvene mreže Instagram. Nikolićeva je sada novim potezom sve zbunila.

Naime, Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju bivšeg muža Raste i Nataše Bekvalac.

Nataša i Rasta

Fotografija je iz njihovog zajedničkog spota, a na njoj su u prisnijem izdanju, a zašto se odlučila na ovaj potez nije poznato, prenosi “Novi“.

Na pitanje da li ima istine u pričama o prekidu njihovog prijateljstva, Nataša Bekvalac je prokomentarisala:

Čekaj, kako misliš “nismo više dobre prijateljice”? A kad smo mi to bile dobre? (smijeh) Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namjere koja nije dobra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh