Estrada

SVAĐA NA ESTRADI – JANA O SUKOBU SA STOJOM: “Ona sjedi na jednom, a ja na drugom kraju stola! Ni pogledi nam se ne sreću”

Otkrila i u kakvim je odnosima sa Sekom Aleksić.

Jana i Stoja -Screenshot

Pjevačica Jana Todorović progovorila je o sukobu kojim ima sa dvije koleginice sa estrade – Stojankom Novaković Stojom i Svetlanom Sekom Aleksić.

Jana je otkrila istinu o odnosima sa koleginicama.

“Što se tiče Seke Aleksić, ona i ja smo u odličnim odnosima. Tu je bilo došlo do nesporazuma kada je ona snimila pjesme, koje su prvenstveno meni bile namijenjene. Ali nas dvije smo to odmah riješile. Ona tu ništa nije kriva, čak je najviše kriv onaj ko je ponudio pjesmu i meni i njoj”, rekla je Jana u “Sceniranju”, dok kada je u pitanju njen odnos sa Stojom, stvar je malo drugačija.

Njih dvije su, naime, nekad bile u dobrim odnosima, što već duže vrijeme nije slučaj.

“Nas dvije smo i nastupale zajedno, dosta smo se viđale i ona je samo prestala da se javlja. Moguće da je neko nešto rekao, ali mene to ne zanima. Pitala sam Ivana (supruga) da mi kaže šta se desilo, rekao mi je: ‘Dobro u redu je’. Možda joj nešto smeta kod mene, ali nema razloga ona je ozbiljna pjevačina, nema razloga za ljubomoru. Mi često radimo zajedno, ona sjedi na jednoj strani stola, a ja na drugoj tako da nemamo komunikaciju, čak nam se ni pogledi ne sretni. Ja ne znam šta se tu desilo, ako je nešto do mene, nemam problem da se izvinim, ali stvarno ne znam zašto je prestala da se javlja”, rekla je Jana i dodala da bi i željela da nastavi i dalje da sarađuje sa Stojom, piše “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh