Estrada

Prva fotografija Dalile poslije vađenja silikona: Ima konce duž cijele usne i teško priča! Nemam više onu odvratnu stvar u mojim usnama!

Rijaliti zvijezda Dalila Dragojević izvadila je silikone iz usana, a sada je objavila i prvu fotografiju nakon intervencije.

Dalila Dragojević - Screenshot

Bivša rijaliti učesnica rekla kako je sve prošlo u najboljem redu, a tom prilikom pokazala je i svoje nove usne na kojima su bili konci od operacije, prenosi “Ekskluziva“.

Malo otežano pričam, ali najbitnije ja nemam onu odvratnu stvar u mojim usnama. Konci su duž cijele usne. Poslije otoka, definitivno će se vratiti sve kako je bilo i imaću prirodne usne. Čovjek pogriješi“, rekla je Dalila.

Ona je objavila na svom Instagramu i jedan dio operacije, pa i ono što su joj ljekari izvadili iz gornje usne.

Bivša učesnica rijalitija snimila je cijeli proces vađenja silikona, a pred intervenciju žalila se da ju je strah.

Spremam se da idem na operaciju, malo me je strah jer do sada to nikada nisam radila. Znam da ću imati konce na usnama i da ću biti otečena, ali ja toliko želim da vratim svoje prirodne usne da me ostalo ništa ne zanima – odlučna je bila prije operacije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh