Estrada

“KO BI NORMALAN PREPUSTIO DRUGOM OVAKO DIVNU ŽENU?! ONA PATI ŠTO NIJE OVDJE”: Tomović otkrio šta se tačno dešava između njega i Ivane

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović - Screenshot

Bivši zadrugar Vladimir Tomović u žiži je javnosti otkako je bivša žena Nenada Aleksića Ša Ivana bacila oko na njega, te priznala da joj je stalo do njega.

Vlada je otkrio da gaji osećanja prema Ivani, kao i koliko je dana ona bila kod njega, šta su radili.

– Ivana i ja smo imali naš ritual. To je značilo da ustanemo ranije, oko sedam sati. Pokupimo nešto oko bazena ako ostane, kao dva radnika. Ponešto se i pojelo. Ujutru burek, po podne, ako moja majka nešto spremi, punjene paprike jedemo, šta ima. Ona obožava da se kupa, samo uleti u bazen, ja je obožavam.

Postoje li simpatije među vama?

– Naravno da postoje, ko bi normalan onakvu divnu ženu prepustio drugome? Eto, ona je u fazi u kojoj nije spremna ni za šta kada su emocije u pitanju, ali je definitivno predivna devojka.

Da li pati nakon razvoda?

– Primijetio sam da pati zato što nije ovdje sa mnom, a ne zbog bivšeg! Što se tiče razvoda, nije ona ništa izgubila. Izgubiti muža na onakav način, to je džek-pot, ona je samo dobila. Pati što nije ovdje u Baru, koliko se ja razumijem u muško-ženske odnose, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh