Estrada

KIJA KOCKAR UPISUJE FAKULTET I to jedan od težih: Pobjednica “Zadruge” se odlučila na veliki korak u životu

Kristina Kija Kockar otkrila je svoje planove za budućnost.

Kristina Kija Kockar - Kurir.rs

Planiram da upišem fakultet, zbog sebe jer me to zanima. E sad, da li ću se baviti tim ili ne, ne znam – rekla je Kija.

Kija dodaje da razmišlja o upisivanju Pravnog fakulteta zbog fleksibilnosti koja joj je potrebna s obzirom na malu količinu vremena koju može da posveti samim predavanjima.

Već sam ja završila državni fakultet i bila na budžetu. Tako da su moje osnovne studije završene prije osam, devet godina. Ja sam svoje odradila. Sad sam na specijalizaciji, ali nikako da privedem kraju – ispričala je Kockareva i istakla da je u posljednje vrijeme muče košmari koji se tiču upravo njenog školovanja.

Sanjam kako nisam pripremila ispit, kako kasnim. I onda se budim i kažem sebi: “Ženo, djevojko. Ti si odavno završila”. Možda je to znak da treba da idem dalje što se tiče školovanja – istakla je Kockareva, a prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh